LEV!

LEV! is een interactief weerbaarheidsprogramma, gebaseerd op Bijbelse principes, dat jonge mensen aan de hand van allerlei ludieke spel- en werkvormen uitdaagt om na te denken over wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze naartoe willen. Het laat jongeren ervaren dat ze kostbaar zijn, en anderen ook! Vanuit die overtuiging ontdekken ze waardevolle principes om goede keuzes te maken en krijgen ze praktische tips op terreinen als media, gamen, risicogedrag, pesten en seksualiteit.

Het vraagt lef om te kiezen voor gezonde keuzes en standvastig te blijven staan voor dat wat je belangrijk vindt. LEV! daagt jongeren uit om écht te leven!

LEV! trainingsdag

De trainingsdag is bedoeld voor de volwassenen die rond de kinderen en jongeren staan. Je leert om hen weerbaar te maken en een positief zelfbeeld te laten ontwikkelen door zelf ondergedompeld te worden in de waardevolle principes van LEV!

VOLGENDE TRAININGSDAG OP 16/11/2019

Locatie: Centrum voor Pastorale Counseling

Tervuursesteenweg 194C

3001 Heverlee

Inschrijven via mail naar evelien@chris.be.

LEV! in je school of groep

Een medewerker van Chris en/of het EJV komt deze waardevolle training geven in je school of groep. Samen wordt er twee dagen met de kinderen op weg gegaan naar nieuwe inzichten, een fijne sfeer en veel plezier!

Voor scholen vragen we een standaardbedrag van 300 euro alles inbegrepen.

Als groep wordt er een bijdrage van 15 euro per deelnemend kind gevraagd, alsook 50 euro vaste kost voor het  gebruikte materiaal.

Heb je onze LEV! trainingsdag gevolgd en durven jullie het aan om zelf LEV! te geven in je groep? Dat kan! Dan wordt er enkel 50 euro gevraagd voor de huur van het materiaal en de handboeken.

Nog vragen of heb je interesse?

Mail naar evelien@chris.be